ring oss: 070 47 12 278

Välkommen till Nordekor AB

 

Byggföretaget med full service inom stuckatur och murning

 

KONTAKTA OSS

the boss

 

Om oss

 

Nordekor i Stockholm är ett byggföretag med full service inom stuckatur och murning.

Vi är specialiserade på att återställa stuckatur och gipsputsning, men utför även plattsättning och brandtätning efter önskemål.

Företaget drivs sedan 2006 av Juan Carlos Jaime som har arbetat inom stuckaturbranschen sedan 1986. Vi är idag en team av anställda som har lång yrkeserfarenhet och gedigna kunskaper inom branschen. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Stockholm och kundkretsen består av både företag och privatpersoner.

 

VÅRA TJÄNSTER

Nordekor utför bland annat:

 • Alla typer av stuckaturjobb

  Stuckatörer är konsthantverkare, som arbetar med utsmyckning i gips både inomhus och utomhus.

  Stuckatörer kan vara verksamma inom både restaureringskonst och inom samtidsarkitektur.

   

 • Plattsättning

  Plattsättare är ett yrke som kräver känsla för både färg och form. Man klär väggar och golv med till exempel kakel eller klinker. Det är ett precisionsarbete som sätter både noggrannhet och fantasi på prov.

 • Murningsreparationer

  Murare arbetar med att bygga upp väggar med lättbetongblock och att klä hus med fasadtegel. Murare utför även putsning av fasader, murverk för spisar och skorstenar, fasadrenoveringar, stuckatur och i vissa fall plattsättning. Byggteknik och material har förändrats, men murarens hantverksskicklighet består.

   

 • Fasadutsmyckning

  Förutom att sätta plattorna ingår det i jobbet att göra det underarbete som krävs, till exempel att lägga en fuktspärr i våtutrymmen.

  Plattsättare arbetar främst inomhus och klär väggar och golv med till exempel kakel, klinker, konstbetongplattor eller mosaik. Uppgifterna kan variera från att sätta plattor i ett badrum eller ett kök till stora simhallar. Arbetet bedrivs både på nybyggen, ombyggnader och i samband med renoveringar

   

 • Putsning

  utför också putsning av fasader med olika sorters tekniker. Puts används för att hålla ihop byggkonstruktionen, skydda bakomliggande vägg och ge en fin yta. Putsen består av ett putsbruk som muraren sprutar på maskinellt eller lägger på för hand

 • Gipsputsning

  Fasadrenovering kan innefatta allt från rengöring och reparationer av tegel- eller putsade fasader, till mer omfattande fasadrenoveringar. Det kan handla om att riva den gamla putsen för att lägga på en ny putsyta eller tilläggsisolera en fasad med olika putssystem.

   

 • Brandtätning

  utförs enligt rådande brandklass på samtliga installationer i bjälklag, väggar och schakt.

  Brandtätning utgör ett kostnadseffektivt brandskydd mellan brandceller genom att stänga inne branden.

  Svaga punkter som kabel och rörgenomföringar tätas och ska ha ett   brandmotstånd som motsvarar den brandtekniska klassen i fastigheten

   

Bildgalleri

Nordekor AB

Örnbacken 28

126 51 Hägersten

Kontaktperson

Juan Carlos Jaime Perez

Telefon

070 47 12 278

08- 84 48 79

E-post

jaimejc@msn.com

 

KONTAKTA OSS

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

© 2018, Nordekor, All Rights Reserved

Alla typer av stuckaturjobb

 

Plattsättning

 

Murningsreparationer

 

Fasadutsmyckning

 

Putsning

 

Brandtätning

 

Gipsputsning